Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков провежда ключови срещи със световни експерти, бизнес

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков провежда ключови срещи със световни експерти, бизнес
Коментари Харесай

Кирил Петков провежда ключови срещи със световни експерти и политици в Давос

Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков провежда основни срещи със международни специалисти, бизнес водачи и политици в границите на Световния стопански конгрес, който за поредна година събира интернационалния политически и финансов хайлайф в Давос, Швейцария.

 

Темите на фокус тази година във форума са хрумвания и тактики за икономическата неустановеност, екологичните опасности, изкуствения разсъдък и противодействието на дезинформацията.

 

По време на събитието съпредседателят на Политическа партия ще се срещне с някогашния министър председател на Англия Тони Блеър, министъра на външните работи на Австрия Александър Шаленберг, ръководещия шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева и Калин Анев Янсе - Финансов шеф, Европейски механизъм за непоклатимост (Еврозона).

 

Петков ще се включи и в полемика на тематика: „ Преосмисляне на пристанищата като хъбове: стратегическото значение на Гърция, Балканите и Европа “, на конференцията Greek House Davos, част от Световния стопански конгрес. В панела ще вземат участие още министърът на финансите на Република България Асен Василев, Еманюел Мустакас – член на борда на шефовете на GEK TERNA, и Джон Хараламбакис - ръководещ шеф на Black Summit Financial Group.

 

Форматът към този момент трета поредна година е измежду водещите платформи за генериране на хрумвания и обмяна на опит на заинтригувани страни от целия свят под егидата на Световния стопански конгрес. Дискусията ще се излъчва онлайн в уеб страницата greekhousedavos.com и ще е налично след регистрация.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР